Over ons

DE WERELD MOOI MAKEN

OMDAT SCHOONHEID EEN PLEZIER IS

HET PLEZIER

van  GUMMYBEREN

We maken van schoonheid een plezier! Onze Beauty Bear Vitamine Gummies zijn speciaal ontworpen met voedingsstoffen voor uw HAIR, SKIN, NAILs en TAN. Alle gummy beren zijn gemaakt op basis van pectine (fruitvezel) waardoor ze zacht en heerlijk zijn om op te kauwen. Beauty Bear Vitamines brengt je innerlijke schoonheid naar boven, want schoonheid komt van binnenuit.

HET PLEZIER

van  NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

Wij geloven dat u de beste schoonheid bereikt door natuurlijke gezondheid. Daarom zijn al onze vitamine gummies gemaakt met natuurlijke ingrediënten en bevatten ze dus geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen, conserveringsmiddelen of zoetstoffen.


In plaats daarvan bevatten ze natuurlijke kleurstoffen en aroma's van fruit en rietsuiker (1,3 g per dagdosis) en glucosesiroop van glutenvrije tarwe en GGO-vrije maïs.

HET PLEZIER

van dierenwelzijn

Wij houden van dieren! Daarom zien we ze liever vrij rondlopen in de natuur met hun schattige baby's, dan ze te gebruiken in onze producten. Alle gomachtige vitaminen uit de Beauty Bear serie zijn gemaakt van pectine (fruitvezel) in plaats van gelatine en bevatten alleen veganistische ingrediënten.


Wij zijn van mening dat alle dieren een waardig leven moeten hebben en daarom worden Beauty Bears natuurlijk ook niet op dieren getest. Daarom beloven wij u, dat alle dierenliefhebbers, vegetariërs en veganisten met een goed geweten veilig van onze gummies kunnen genieten.